Πληροφορίες λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Περάματος

Το υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περάματος είναι Ολυμπιακών Προδιαγραφών και διαθέτει:

Αγωνιστική θερμαινόμενη πισίνα 8 διαδρομών, διαστάσεων 50μ. μήκος, 21μ. πλάτος και 2,40μ. βάθος. Πισίνα εκμάθησης (παιδική) θερμαινόμενη, διαστάσεων 12,50μ Χ 10,50μ. με βάθος από 0,40μ. έως 1,0μ. Αγωνιστικούς βατήρες εκκίνησης με 75εκ. πλατφόρμα αντιολισθητικές και αντικυματικές διαδρομές (κουλουάρ). Το νερό των κολυμβητικών δεξαμενών θα ανανεώνεται, θα απολυμαίνεται και θα φιλτράρεται σε καθημερινή βάση αυτόματα με τα τελειότερα συστήματα καθαρισμού, για την καλύτερη υγιεινή των κολυμβητών. Η θερμοκρασία του νερού θα κυμαίνεται από 27οC (min) έως 30ο C (max), ανάλογα με την εποχή και σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς λειτουργίας. Η κερκίδα του κολυμβητηρίου είναι χωρητικότητας 1200 θέσεων .Το κτίριο έχει χώρους: υποδοχής, αναμονής, γραφεία διοίκησης και γυμναστήριο. Τα αποδυτήρια είναι σε ξεχωριστούς χώρους για τα μικρά παιδιά (αγόρια-κορίτσια) για τους ενήλικους (άνδρες-γυναίκες) για τους προπονητές και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Υπάρχουν ακόμη ιατρείο. Θα λειτουργεί κυλικείο με θέα το χώρο της πισίνας. Στο προαύλιο του κολυμβητηρίου υπάρχει χώρος πρασίνου και πάρκινγκ αυτοκινήτων. Θα τηρηθούν αυστηροί κανονισμοί λειτουργίας, ασφάλειας και συμπεριφοράς, καθώς επίσης και εισιτήριο εισόδου (κατηγοριοποιημένο) για όλους ανεξαιρέτως. Το προσωπικό το οποίο θα στελεχώσει το κολυμβητήριο θα έχει εμπειρία και γνώση, και θα προσπαθήσει για την άριστη εφαρμογή όλων των παραμέτρων που θα αποδώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους επισκέπτες του. Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι σήμερα το υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περάματος έχουν επισκεφθεί ειδικοί από το χώρο της κολύμβησης και του αθλητισμού και έχουν εκφράσει την άποψη ότι είναι από τα αρτιότερα κολυμβητήρια της Ελλάδας και από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Σας προσκαλούμε όλους στην επίσημη fan page του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Περάματος στο Facebook! Γίνετε fan μας στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Κολυμβητηρίου Περάματος .

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Στην Ελλάδα η Τεχνική Κολύμβηση έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Οι κολυμβητές-τριες μας κατατάσσονται στους καλύτερους του κόσμου φέρνοντας τη χώρα μας στην πρώτη 6αδα στην παγκόσμια κατάταξη σε σύνολο 60 χωρών.
Τον Ιούλιο του 1997 στους Μεσογειακούς Αγώνες συμμετείχε η Τεχνική Κολύμβηση σαν επίδειξη, η Εθνική Ομάδα κέρδισε 4 αργυρά και 4 χάλκινα και κατατάχθηκε στην 3η θέση. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου η Εθνική Ομάδα νέων κέρδισε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων-νεανίδων. Το 1999 διοργανώθηκε στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου η Ελληνική Εθνική ομάδα κατέλαβε την 2η θέση κατακτώντας 4 χρυσά, 7 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλια.
Το 2002 στο κολυμβητήριο της Πάτρας διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης όπου οι Έλληνες κολυμβητές-τριες σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες κερδίζοντας 4 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια.

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΥΜΒΙΤΙΡΙΟ ΥΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή