Πληροφορίες λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Περάματος

Το υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περάματος είναι Ολυμπιακών Προδιαγραφών και διαθέτει:

Αγωνιστική θερμαινόμενη πισίνα 8 διαδρομών, διαστάσεων 50μ. μήκος, 21μ. πλάτος και 2,40μ. βάθος. Πισίνα εκμάθησης (παιδική) θερμαινόμενη, διαστάσεων 12,50μ Χ 10,50μ. με βάθος από 0,40μ. έως 1,0μ. Αγωνιστικούς βατήρες εκκίνησης με 75εκ. πλατφόρμα αντιολισθητικές και αντικυματικές διαδρομές (κουλουάρ). Το νερό των κολυμβητικών δεξαμενών θα ανανεώνεται, θα απολυμαίνεται και θα φιλτράρεται σε καθημερινή βάση αυτόματα με τα τελειότερα συστήματα καθαρισμού, για την καλύτερη υγιεινή των κολυμβητών. Η θερμοκρασία του νερού θα κυμαίνεται από 27οC (min) έως 30ο C (max), ανάλογα με την εποχή και σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς λειτουργίας. Η κερκίδα του κολυμβητηρίου είναι χωρητικότητας 1200 θέσεων .Το κτίριο έχει χώρους: υποδοχής, αναμονής, γραφεία διοίκησης και γυμναστήριο. Τα αποδυτήρια είναι σε ξεχωριστούς χώρους για τα μικρά παιδιά (αγόρια-κορίτσια) για τους ενήλικους (άνδρες-γυναίκες) για τους προπονητές και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Υπάρχουν ακόμη ιατρείο. Θα λειτουργεί κυλικείο με θέα το χώρο της πισίνας. Στο προαύλιο του κολυμβητηρίου υπάρχει χώρος πρασίνου και πάρκινγκ αυτοκινήτων. Θα τηρηθούν αυστηροί κανονισμοί λειτουργίας, ασφάλειας και συμπεριφοράς, καθώς επίσης και εισιτήριο εισόδου (κατηγοριοποιημένο) για όλους ανεξαιρέτως. Το προσωπικό το οποίο θα στελεχώσει το κολυμβητήριο θα έχει εμπειρία και γνώση, και θα προσπαθήσει για την άριστη εφαρμογή όλων των παραμέτρων που θα αποδώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους επισκέπτες του. Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι σήμερα το υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περάματος έχουν επισκεφθεί ειδικοί από το χώρο της κολύμβησης και του αθλητισμού και έχουν εκφράσει την άποψη ότι είναι από τα αρτιότερα κολυμβητήρια της Ελλάδας και από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Σας προσκαλούμε όλους στην επίσημη fan page του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Περάματος στο Facebook! Γίνετε fan μας στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Κολυμβητηρίου Περάματος .

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Η ενασχόληση με τη σωματική συστηματική άσκηση είναι πολύ σημαντική.

Αγαπητά μέλη του Δημοτικού Κολυμβητηρήου Περάματος , αγαπητοί αναγνώστες,

Tην εποχή που διανύουμε, πολύ σημαντικά, αλλά και μικρά καθημερινά γεγονότα επηρεάζουν την ζωή μας και την ζωή των γύρω μας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια γενική ατμόσφαιρα άγχους, εκνευρισμού και απαισιοδοξίας. Οι περισσότεροι από εμάς, μέχρι σήμερα, επενδύουμε σε υλικά αγαθά, ελπίζοντας ότι αυτά θα μας κάνουν πιο ευτυχισμένους . Τώρα ίσως είναι καλή στιγμή να αναρωτηθούμε πόσο επενδύουμε στον ίδιο μας τον εαυτό και γιατί τον παραμελούμε αφού μόνο ένας γερός και συγκροτημένος «εαυτός» μπορεί να σταθεί στο ύψος του, να δει καθαρά μπροστά και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έρχονται. Πόσοι ασχολούμαστε συστηματικά με την γνωριμία, την φροντίδα, την αγάπη του εαυτού μας; Η νέα εποχή είναι γεμάτη αλλαγές, ανατροπές, εξελίξεις και προκλήσεις. Η ενασχόληση με τη σωματική και ψυχική ευεξία είναι μια πολύ σημαντική φροντίδα που χρειάζεται να προσφέρουμε στον εαυτό μας και η συστηματική άσκηση το καλύτερο φάρμακο για το άγχος και την κούραση. Οι περισσότερες εταιρίες στο εξωτερικό, παρέχουν στα στελέχη τους επιχορήγηση και ευκαιρίες για να γυμνάζονται με χαμηλότερο κόστος. Χτίζουν και καλλιεργούν μια εταιρική κουλτούρα . Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες δεν σκεφτόμαστε προληπτικά, σε αντίθεση με τους ξένους. Περιμένουμε να συμβεί το πρόβλημα και, εκ των υστέρων, είτε προσπαθούμε να το μισό-διορθώσουμε είτε συμβιβαζόμαστε και ζούμε με αυτό, υποβαθμίζοντας σταδιακά την ποιότητα της ζωής μας. Η εκ των υστέρων όμως ενασχόληση δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα και δεν είναι καν ευχάριστη, αφού κατά κάποιο τρόπο μας επιβάλλεται.

Εμείς εδώ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περάματος, σας καλούμε να ορίσετε το 2011 ως έτος προετοιμασίας για μια νέα εποχή, να μπείτε σε κλίμα αισιοδοξίας και να προπονήσετε συνειδητά τον εαυτό σας για τις αλλαγές και τις προκλήσεις που έρχονται. Η παρέα μας, τo 2011 επενδύει σε υγεία, ευεξία, άθληση, άσκηση, κέφι, καλή διάθεση. Επενδύει σε νέες συνήθειες για σεβασμό στον άνθρωπο και στο φυσικό περιβάλλον του, σε νέες φιλίες, νέες ιδέες. Επενδύει με ρεαλισμό και αισιοδοξία στο αύριο.
Ο υπεύθυνος του κολυμβητηρήου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου